1750'den Fazla "TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL VİLLA MODELLERİ" ile Hizmetinizdeyiz!

1. MİMAR TASARIM ZORLUKLARINI YARATICI ÇÖZÜMLERLE GİDERECEKTİR.
Mimarlar fonksiyonel, estetik alanlar yaratmak için eğitim görürler. Özgün bir tasarım projenize satış değeri katacaktır.

2. BİR MİMAR PROJE SÜRECİ BOYUNCA SİZE REHBERLİK EDECEKTİR.
Mimari projeleri diğer disiplinlerle koordine edecektir ve tasarımdan ödün vermeden bunu yapmaya çalışacaktır.

3. PROJENİZİN İZİN SÜRECİNİ YÖNETECEKTİR.
Projenizle ilgili tüm resmi kurum izinlerinin alınmasını sağlayacak ve bu süreci en etkin sürede, doğru planlamayla ve çıkarlarınızı gözeterek yönetecektir.

4. MİMAR ÇEVRE DOSTU, SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR YAPI OLUŞTURABİLİR.
Yeşil bina konusunda uzmanlaşmış bir mimar binanızın enerji performansını artırmanıza ve bina ömrü boyunca enerji giderlerinizi minimum seviyeye çekmenize yardımcı olabilir.

5. PROJENİN UYGULAMA SÜRECİNİ YÖNETİR.
Projenin uygulama aşamasını takip ederek sahada koordinasyonu sağlar ve yapılan bir işi düzeltme maliyetlerinizi ortadan kaldırır.

6. PROJE GÖRSELLERİNİN HAZIRLANMASINI SAĞLAR.
Bir mimar projenizin 3D modelleme ve animasyon işlerini yapabilir ve projenizin tüm detaylarına inşa etmeden önce hakim olmanızı sağlar.

7. BİR MİMAR LİSANSLI BİR PROFESYONELDİR.
Aldığı eğitim gereğince projenizi çok yönlü değerlendirerek ihityaçlarınız dahilinde geniş bir perspektiften bakar.

İdris YAĞMAHAN (Mimar)
0505 507 04 18
sermimar@sermimar.net

Benzer Yazılar

Muğla Menteşe Belediyesi Köy Evleri Projesi (Plan ve 3D Görüntüler)

Muğla Menteşe Belediyesi Köy Evleri Projesi (...

Ülkemizin ve Dünya’nın en önemli turizm merkezlerinden birçoğunun bağlı olduğu Muğla ilinin merkez ilçesi olan Menteşe, daha çok Muğla’nın turistik ilçelerine gidilip gelinirken “içinden geçilen bir yerdir” tatilciler için. Geziyi daha çok denizle özdeş tuttuğumuzdan mıdır nedir, deniz kıyısında olmayıp da turist yoğunluğu olan yöremiz pek azdır. Bu, anlaşılabilir bir şey olsa da biz gene […]

Neden Doğal Taş ve Ahşap Villaları Tercih Etmelisiniz?

Neden Doğal Taş ve Ahşap Villaları Tercih Etm...

DOĞAL TAŞ EV VİLLA ETKİLEYİCİDİR Doğal taş; özellikleri, cinsine, çeşidine ve onu oluşturan minerallerin bağlanma şekline göre değişiklik gösteren doğal bir üründür. Doğal taş bu özellikleri ile tüm inşaat malzemelerinden farklıdır. Hem doğal taşlarla, hem de diğer pek çok malzeme ile kombine edilebilen benzersiz bir malzemedir. Doğal taş tek tip endüstriyel bir ürün değildir ve […]